Samo najbolje je dovoljno dobro!
Gabela bb, 88300 Čapljina
036 821 087
Pon-Sub: 07:00 - 16:00

Adria Hishtil je tvrtka koja proizvodi mlado povrće za profesionalno tržište. Osnovana je kao udruga četiri partnera koji su se pridružili dugogodišnjim iskustvom, tehnološkim znanjem i poznavanjem tržišta.

Vrhunska tehnologija  tvrtke Adrie Hishtil usko je povezan s tradicijom i znanjem talijanskih tvrtki Centro Seia, Vivaio del Lago te izraelske grupacije Hishtil.

Adria Hishtil izgrađena je 2010. godine, sa visokim tehnološkim staklenicima odnosno plastenicima specijaliziranim za liječenje cijepljenih biljaka, klimatiziranim prostorijama opremljenim za cijepljenje i svim objektima za osiguranje precizne proizvodnje. Visokokvalitetne mlade biljke i pouzdana logistika za isporuke garantiraju uzgajivaču savršen početak njegova usjeva, pružajući prave uvjete za dobru proizvodnju.

Staklenici se nalaze u blizini rijeke Neretve; područje bogato sunčevom svjetlošću i mekom klimom, što je vrlo važno za proizvodnju visokokvalitetnih mladih biljaka.Za specijaliziranu hortikulturu nema prostora za kompromis: uvijek moramo tražiti nova rješenja kako bismo odgovarali potrebama uzgajivača te ih opskrbili zdravim i profitabilnim usjevima.
Iz upravo ovih razloga, tvrtka je snažno orijentirana na istraživanje i razvoj i tijekom posljednjih godina razvijala je nove stvari, poboljšavajući tehnologiju cijepljenja, sve do razvoja novog inovativnog procesa.